Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
Πάμε Ευρώπη (2014)

«Πάμε Ευρώπη». Μια εκπομπή που στόχο έχει την παρουσίαση στο Κυπριακό κοινό του Ευρωκοινοβουλίου μέσα από αναφορές σε θέματα που το απασχολούν, τις δράσεις και τη συμμετοχή των μελών του. 
 
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ξενοφώντος μέσα από την εκπομπή θα παρουσιάζει τα δρώμενα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τις πρωτοβουλίες και τη δράση των Ευρωβουλευτών της Κύπρου, αλλά και άλλων κρατών-μελών, τις τελευταίες εξελίξεις, τις νομοθεσίες και ανάλυση σε τομείς που έχουν άμεσο αντίκτυπο στους πολίτες, με απώτερο σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση και εμπλοκή τους για τη δημιουργία μίας πραγματικά δραστήριας κοινωνίας πολιτών. 
 
Κάθε μήνας θα αφιερώνεται σε μία ειδική θεματική ενότητα, όπως η ενιαία ψηφιακή αγορά, η τρομοκρατία, η ισότητα, το περιβάλλον και η δημόσια υγεία, η πολυπολιτισμικότητα, το μεταναστευτικό και η προσφυγική κρίση. Το έργο φέρει την ονομασία ΕP4U (European Parliament For You), τίτλος που προσδιορίζει το χαρακτήρα του, καθώς κύριος αποδέκτης των μηνυμάτων, των δράσεων και των αποφάσεών του είναι ο απλός πολίτης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 
 
«ΠΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ
ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!