Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
Μεσημέρι και Κάτι

Ειδήσεις, αναλύσεις, συζητήσεις δυναμικές παρεμβάσεις και αποκαλύψεις, δίνουν τον τόνο στην μεσημβρινή ενημέρωση. Ο Χρήστος Μιχάλαρος δίνει από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 11:00 ραντεβού με την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την τοπική και τη διεθνή επικαιρότητα, δίπλα στον πολίτη υπηρετώντας την αλήθεια.
 
Με καθημερινή επικοινωνία με τους τηλεθεατές, αξιοποιώντας το δίκτυο των ανταποκριτών, συνεργατών και της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΙΓΜΑ, του SigmaLive, του Economy Today και του Ράδιο Πρώτο, η εκπομπή μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει, στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο. Αναλυτικά ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ανταποκρίσεις  και απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα από ειδικούς, επιστήμονες και αρμόδιους κρατικούς αξιωματούχους. 
 
Με έμφαση στην αντικειμενική ενημέρωση, φροντίζοντας παράλληλα να υπάρχει χώρος και χρόνος για τις πιο αισιόδοξες πλευρές της καθημερινότητας, το ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ βρίσκεται στις «επάλξεις» για σφαιρική, ψύχραιμη και σωστή ενημέρωση.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back