Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024


Πρεμιέρα - Frankie Drake mysteries Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 15.00

Πρεμιέρα - Frankie Drake mysteries Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 15.00

8 Οκτωβρίου 2024

FRANKIE DRAKE MYSTERIES

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

Η νέα σειρά μυθοπλασίας «Frankie Drake Mysteries», με επίκεντρο τη γυναίκα και μεγάλες δόσεις μυστηρίου και αστυνομικής πλοκής, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ.

Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί σε 41 επεισόδια.    

Η σειρά «Frankie Drake Mysteries», καναδικής παραγωγής, των Carol Hay, Michelle Ricci και Cal Coons, ακολουθεί τη μοναδική ιδιωτική ντετέκτιβ στο Τορόντο του 1920, την Frankie/Φράνκι, καθώς αναλαμβάνει υποθέσεις που η αστυνομία δεν θέλει ή δεν μπορεί να λύσει. Το φύλο της είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της. Ποιος να φανταζόταν ότι μια γυναίκα θα γινόταν ιδιωτική ντετέκτιβ; Έχει ταλέντο στην επίλυση υποθέσεων, αλλά δεν είναι αστυνομικός και ο τρόπος που απονέμει δικαιοσύνη δεν είναι πάντα σύμφωνος με τον νόμο.

Μαζί με τη συνεργάτιδά της, την Trudy Clark/Τρούντι Κλάρκ, το γραφείο «Iδιωτική Ντετέκτιβ Ντρέικ» αναλαμβάνει όλων των ειδών τις υποθέσεις. Από αεροπλάνα και παράνομη διακίνηση ποτών μέχρι Αμερικανούς πράκτορες και κομμουνιστές. Η ατρόμητη αίσθηση περιπέτειας της Φράνκι τη βάζει σε ένα σωρό μπελάδες, αλλά πάντα καταφέρνει να ξεφεύγει. Σε μια εποχή αλλαγών και αισιοδοξίας, η Φράνκι είναι μια γυναίκα μπροστά απ’ όλους.

Πρωταγωνιστούν: Lauren Lee Smith, Chantel Riley, Rebecca Liddiard