Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Το στέκι της παρέας (2016)

Το Στέκι της Παρέας - Παρασκευή 26 Μαϊου 2017

Το Στέκι της Παρέας - Παρασκευή 26 Μαϊου 2017

22 Μαΐου 2017

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 23:30

 

 

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε.

 

Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

 

Την Παρασκευή 26/5 οι δικηγόροι έχουν την τιμητική τους σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον κορυφαίο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Καλεσμένοι στην εκπομπή νομικοί που έχουν σχέση με τις τέχνες. Γιαννάκης Ιωάννου, Μιχάλης Σταματάρης, Τζόναθαν Μπετίτο, Τάνια Μάλεκ, Ανδρέας Χρίστου και Γιώργος Κωνσταντινίδης μιλούν για τη σχέση που έχουν με την τέχνη και παράλληλα και με τη νομική. Ο Γιαννάκης Ιωάννου – γνωστός για την αγάπη του στο τραγούδι και την υπέροχη φωνή του – παρέα με την Τάνια Μάλεκ και τον Μιχάλη Σταματάρη επιλέγουν αγαπημένα τους τραγούδια και τα ερμηνεύουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Αλλά και η ορχήστρα μας με τις φωνές του Φίλιππου Κτενά, της Έλενας Ανδρέου, της Άννας Βιλανίδη και του Μάριου Κωνσταντινίδη μας ταξιδεύει στις μεγάλες επιτυχίες του Λευτέρη Παπαδόπουλου με τη Σχολή Χορού Mambo (Λάρνακα) να ντύνει χορευτικά το αφιέρωμα.