Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Το στέκι της παρέας (2016)

Το Στέκι της Παρέας - Δευτέρα του Πάσχα

Το Στέκι της Παρέας - Δευτέρα του Πάσχα

10 Απριλίου 2017

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ 21:15

 

 

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε.

 

Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

 

Τη Δευτέρα του Πάσχα στις 21:15, εορταστικό, πασχαλινό «Στέκι της Παρέας» με φιλοξενούμενους τους συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του ΣΙΓΜΑ - που άλλαξε τα δεδομένα στην Κυπριακή τηλεόραση - «ΒΟΥΡΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ». Γιώργος Τσιάκκας, Θεόδωρος Νικολαΐδης, Γιώργος Ζένιος, Άλκηστης Παυλίδου, Χριστίνα Παυλίδου, Γιάννα Λευκάτη, Δημήτρης Ξύστρας, Μάρα Κωνσταντίνου, Σίμος Τσιάκκας, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χριστόφορος Χριστοφόρου θυμούνται τις καλύτερες στιγμές των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς, μοιράζονται μαζί μας σκέψεις, θύμησες αλλά και παραλειπόμενα και νοσταλγούν τις καλές στιγμές που τους ένωσαν. Στο τραγουδιστικό κομμάτι οι Φίλιππος Κτενάς, Νικόλας Πισίας, Έλενα Παπαπαναγιώτου, Μαρία Σάββα και Τζόζεφ Σιαμμάς, ενώ τη βραδιά ομορφαίνει με τους χορούς της η Σχολή Χορού Σιακαλλής. Highlight της εκπομπής το απρόσμενο δώρο του Σοφοκλή Κασκαούνια στον Γιώργο Τσιάκκα, ένα δώρο γεμάτο αναμνήσεις από τα παρασκήνια της σειράς που προκαλεί στους παρευρισκόμενους συγκίνηση.