Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Το στέκι της παρέας (2016)

Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

24 Ιανουαρίου 2017

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15

 

 

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις Κυριακάτικες βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε.

 

Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

 

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 21:15, «Το Στέκι της Παρέας» διασκεδάζει με αγαπημένα τραγούδια από τον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο. Καλεσμένη του Ανδρέα Δημητρόπουλου η Θέκλα Πετρίδου που μας δίνει την ευκαιρία να την γνωρίσουμε καλύτερα. Μαζί της η κόρη της Κυριακή Πανταζή, ο Ηλίας Αδάμου, η Βάσω Πελεγκάρη, η Αριστονίκη Θεοδοσίου και ο Σωτήρης Παπαδόπουλος. Μια υπέροχη παρέα που τραγουδά, χορεύει και μας βοηθά να ξεδιπλώσουμε τις άγνωστες πτυχές της γνωστής ψυχολόγου. Στο τραγούδι οι Φίλιππος Κτενάς, Έλενα Ανδρέου, Μιχάλης Λεβέντης και Κωνσταντίνος Λεβέντης μας θυμίζουν τα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. Τραγούδια που σημάδεψαν το χώρο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής γεμάτα συναίσθημα και μαγικά ταξίδια…

 

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15