Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Το στέκι της παρέας (2016)

Το Στέκι της Παρέας-Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Το Στέκι της Παρέας-Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

12 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12 ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΙΣ 22:00 
 
 
Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις Κυριακάτικες βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε. 
 
Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. 
 
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 22:00, «Το Στέκι της Παρέας» φιλοξενεί τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή με τη μοναδική παρέα του. Μια αξέχαστη βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε. Μαζί με τον πρώην Υπουργό Παιδείας Γιώργο Δημοσθένους, τα δύο του αδέλφια Παύλο και Σάββα Καδή, τον Ντίνο Έλληνα, τον Παύλο Δαμιανού και την Δήμητρα Παπαλεοντίου τραγουδάνε με παρεϊστικη διάθεση, χορεύουν και θυμούνται άγνωστες πτυχές από τα φοιτητικά τους χρόνια. 
 
 
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ 
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15