Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Το στέκι της παρέας (2016)

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ - Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ - Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

16 Νοεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15
 
 
Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις Κυριακάτικες βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε. 
 
Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. 
 
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 21:15, «Το Στέκι της Παρέας» υποδέχεται τις τρεις γενεές της γνωστής χορευτικής οικογένειας Σιακαλλή. Μάρω Σιακαλλή, Χρήστος Σιακαλλής, Έλενα Σιακαλλή, Αλέξανδρος Παμπόρης, Ελίνα Σιακαλλή και Μικαέλλα Σιακαλλή μιλούν με αγάπη και συγκίνηση για τον ιδρυτή της σχολής Μίκη Σιακαλλή και την κληρονομιά που τους άφησε, για τη σχέση τους με τον χορό, την ιστορία του Λαογραφικού Ομίλου Αδούλωτοι Κερύνειας, χορεύουν, τραγουδούν και διασκεδάζουν υπό τους ήχους αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών. Η ορχήστρα μας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σάββα Χρυσάνθου, μας θυμίζει τις μεγάλες επιτυχίες που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε με τους Φίλιππο Κτενά, Ειρήνη Ελπιδοφόρου και Άριστο Ποταμίτη να δίνουν με τις φωνές τους ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκπομπή. 
 
 
 
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ 
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15