Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
SHOW & Αβλαβές (2015-16)

Show & Αβλαβές - Season Finale

Show & Αβλαβές - Season Finale

14 Ιουνίου 2016

SEASON FINALE 
ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΕΡΙ 
 
 
Η εκπομπή Show & Αβλαβές ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο της Season Finale σε ένα σόου που όμοιο του δεν έχει ξαναδεί η Κυπριακή τηλεόραση. Ο Λούης Πατσαλίδης παρουσιάζει την προτελευταία εκπομπή της σεζόν από το πολυλατρεμένο του “ΤΘΕΡΙ” ζωντανά, την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 9 το βράδυ. 
 
Στο LIVE show που θα προκαλέσει πανικό στους δύο χιλιάδες παρευρισκόμενους θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του ο Έλληνας καλλιτέχνης ΣΤΑΝ ενώ το παρόν τους θα δώσουν σε ένα ανατρεπτικό reunion παλιοί καλεσμένοι της εκπομπής. 
 
Ο Λούης Πατσαλίδης, θα φτάσει στις 9 το βράδυ ακριβώς στην πλατεία Τσερίου με ένα ελικόπτερο και θα βάλει… φωτιά στο τηλεοπτικό πεδίο, κάνοντας μια αναδρομή στην επικαιρότητα και τη σεζόν που μας πέρασε. Όπως πάντα, η ομάδα της εκπομπής ετοιμάζει πολλές φαντασμαγορικές εκπλήξεις οι οποίες θα συναρπάσουν τους τηλεθεατές που θα μπορούν να σχολιάζουν ζωντανά στο hashtag #avlaves. Μαζί του, η μπάντα της εκπομπής και η Τζώρτζια Παναγή. 
 
Η είσοδος στο σόου είναι ανοιχτή για το κοινό. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης και το κλείσιμο των γύρω δρόμων, παρακαλείται το κοινό να προσέλθει στην πλατεία από τις 7:30. Το γήπεδο του Α’ Δημοτικού Τσερίου θα είναι διαθέσιμο για στάθμευση. 
 
Σημειώνουμε επίσης ότι την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21:00 θα μεταδοθεί ένα Avlaves Meta επεισόδιο, στο οποίο θα σχολιάζονται οι καλύτερες στιγμές της σεζόν.