Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Πρίγκιπας

Πρίγκιπας - Δευτέρα 12 &Τρίτη 13 Ιουνίου

Πρίγκιπας - Δευτέρα 12 &Τρίτη 13 Ιουνίου

8 Ιουνίου 2017

KAΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ SURVIVOR

 

Ο standup comedian Πρίγκιπας κάθε Δευτέρα και Τρίτη παρασύρει εμάς και τους προσκεκλημένους του,  με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η κυπριακή – και όχι μόνο – πραγματικότητα βρίσκει τη θέση που της αρμόζει.  Για ό,τι μας διασκεδάζει, ό,τι μας κάνει να χαμογελάμε, ό,τι “αγαπάμε-να-μισούμε”!

 

Με σχολιασμό videos, ατάκες, ανέκδοτα αλλά και ανατρεπτικούς καλεσμένους εντοπίζει τα πιο εξωφρενικά, τα πιο «κουφά» ή και τα πιο αγαπησιάρικα στιγμιότυπα της καθημερινότητας και μας κάνει συνένοχους στο νέο «έγκλημα» της βραδινής μας ζώνης.

 

Την ερχόμενη Δευτέρα 12/6 ο Πρίγκιπας φιλοξενεί την αγαπημένη ηθοποιό Χριστίνα Παυλίδου η οποία ερμηνεύει για μας το τραγούδι με το οποίο νανούριζε τα παιδιά της όταν ήταν μικρά, υποδύεται τη Ρωσίδα σε ένα ανατρεπτικό σκετσάκι με τον Πρίγκιπα και ανακαλύπτει μαζί μας «πόσο Κυπραία μάνα είναι». Την Τρίτη 13/6 ο Πρίγκιπας φιλοξενεί Φανή Σωκράτους. Η ηθοποιός με το ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό γέλιο μοιράζεται μαζί μας τις πιο αστείες στιγμές στη μέχρι σήμερα πορεία της και μέσα από ένα αστείο τεστ καταλαβαίνει «πόσο Λεμεσιανή είναι».

 

 

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

 

 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back