Σάββατο, 4 Μαΐου 2024


Οι Πανθέοι - Σάββατο 27 & Κυριακή 28/04 στις 16.00

Οι Πανθέοι - Σάββατο 27 & Κυριακή 28/04 στις 16.00

22 Απριλίου 2024

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΡΤΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΝΙΝΑ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4 ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

Απώλειες που διαλύουν τους ήρωες, σχέδια που αναβάλλονται και συγγνώμες που δεν λέγονται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς «Οι Πανθέοι», το Σάββατο 27/4 και την Κυριακή 28/4 στις 16:00 στο ΣΙΓΜΑ.

Η απώλεια του μικρού Σπίρτου, μετά την έκρηξη στις αποθήκες της ΦΙ.ΠΑΝ., καταρρακώνουν τη Νίνα και τον Λουκά και καμία παρηγοριά δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο τους. Οι τραγικές εξελίξεις παγώνουν και τα σχέδια της Μάρμως να εξομολογηθεί τα πάντα στον Ανδρέα και να μείνει με τον Κίτσο ενώ παράλληλα ο Ανδρέας συμπεριφέρεται παράξενα τόσο στη Μάρμω όσο και στον Κίτσο, χωρίς οι τελευταίοι να αντιλαμβάνονται το λόγο.

Η απουσία της Σεβαστής από το σπίτι του Ανδρέα κάνει τη Χρυσοστόμη να ανησυχεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο Στάθης κι ο Φάνης βρίσκουν τον Βαλλίδη και τον κατηγορούν ευθέως πως αυτός κρύβεται πίσω από τη βόμβα. Μάταια, ο Βαλλίδης προσπαθεί να τους πείσει γα το αντίθετο.

Ο Γαλάτης έρχεται στο σπίτι της Δέσποινας για να της πει πως δεν πρόδωσε το μυστικό της στον Κίτσο. Όμως, αντί για τη Δέσποινα βρίσκει τον Γεράσιμο και η συνομιλία μεταξύ τους αποκαλύπτει άλλα μυστικά. Στο Γραμματικό, ο Ισίδωρος ζητάει από τον Χρυσίνα να αφήσει τον Στέφανο να ασχοληθεί με τα μεταλλεία αλλά ο Χρυσίνας δεν θέλει να ακούσει κουβέντα με τον Ισίδωρο να αναρωτιέται την αιτία της άρνησής του.

Η Πέλλα προσεγγίζει πάλι τον Μανιάτη για να βάλει φρένο στα σκοτεινά σχέδια του Μαρμάρη. Αυτή τη φορά, ο Μανιάτης είναι αποφασισμένος να το πράξει. Από την πλευρά του, ο Μαρμάρης, παρόλο που έχει στενοχωρηθεί με τον θάνατο του Σπίρτου, δεν κάνει βήμα πίσω.

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου:

https://www.youtube.com/watch?v=bLb0rbSJV98