Τρίτη, 16 Απριλίου 2024


Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

17 Ιανουαρίου 2017

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις Κυριακάτικες βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε. 
 
Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. 
 
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 21:15, «Το Στέκι της Παρέας» φιλοξενεί τον γνωστό Κύπριο μουσικοσυνθέτη Μάριο Μελετίου και την παρέα του. Η ορχήστρα μας μας ταξιδεύει με τις διαχρονικές αγαπημένες επιτυχίες του αξέχαστου Βασίλη Τσιτσάνη. Ο Μάριος Μελετίου ανεβαίνει στο πιάνο και με τη βοήθεια της Γεωργίας Λάρδου ερμηνεύει δύο μεγάλες επιτυχίες του, ενώ δεν διστάζει να μοιραστεί μαζί μας όμορφες ιστορίες από το παρελθόν. Μπόλικο κέφι, συγκίνηση, χορός και στιγμές γεμάτες θύμισες και συναίσθημα. 
 
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ 
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15