Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


«Το Μυστικό της Παλιάς Γέφυρας» νέα ώρα μετάδοσης

«Το Μυστικό της Παλιάς Γέφυρας» νέα ώρα μετάδοσης

9 Σεπτεμβρίου 2016

Από Δευτέρα 5/9 σε νέα ώρα μετάδοσης
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:30
 
 
Η επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής «Το Μυστικό της Παλιάς Γέφυρας» η οποία που διαδραματίζεται στις αρχές του 20ου αιώνα και αφηγείται την ιστορία μιας απαγορευμένης αγάπης χωρίς τέλος σε νέα ώρα μετάδοσης από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Δείτε καθημερινά στις 18:30 τα νέα επεισόδια της σειράς που τόσο αγαπήθηκε και που προβάλλεται ήδη με μεγάλη επιτυχία  στην Ιταλία, τη Σερβία και τη Γαλλία.
 
Λίγα λόγια για τη σειρά:    
 
Η Πέπα Μπάλμες είναι μία νεαρή, ανεξάρτητη και δυναμική μαία που νιώθει μίσος για τους  άντρες, εξαιτίας του πλούσιου πρώην εργοδότη της, ο οποίος, δίνοντάς της ψευδείς όρκους αιώνιας αγάπης, την άφησε έγκυο και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, παίρνοντάς της και το παιδί. 
 
Στον δρόμο για το χωριό της Παλιάς Γέφυρας, η Πέπα γνωρίζει τη Φρανσίσκα Μοντενέγρο, μία   πολύ ισχυρή γυναίκα, η οποία προσλαμβάνει την Πέπα για να φροντίζει τις έγκυες γυναίκες του σπιτιού της, συμπεριλαμβανομένης της φιλάσθενης και παρανοϊκής νύφης της, της Ανγκούστιας.   
 
Λίγο πριν φτάσει στον προορισμό της, η Πέπα γνωρίζει τον Τριστάν, έναν ελκυστικό στρατιώτη, που επιστρέφει στην Παλιά Γέφυρα από τον πόλεμο. Ο Τριστάν ερωτεύεται την όμορφη κοπέλα.  Αν και η έλξη μεταξύ τους είναι προφανής, η Πέπα αρχικά τον αποφεύγει, λόγω της περηφάνιας  της αλλά και της απέχθειας που νιώθει για τους άντρες. Όταν η Πέπα φτάνει στο σπίτι των  Μοντενέγρο, μία πολύ δυνατή συμπάθεια δημιουργείται ανάμεσα σε κείνη και τον Μαρτίν, τον μικρό γιο της Ανγκούστιας. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτει ότι πατέρας του παιδιού δεν είναι άλλος  από τον Τριστάν, ο οποίος περιμένει τη γέννηση του δεύτερου του παιδιού και είναι γιος της Φρανσίσκα Μοντενέγρο. Η Πέπα δε θέλει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και να  ερωτευτεί για μία ακόμα φορά το αφεντικό της, κι έτσι αποφασίζει να εγκαταλείψει το χωριό. 
 
Καθώς όμως ετοιμάζει τα πράγματά της, βλέπει τον μικρό Μαρτίν να κολυμπά στο ποτάμι και  παρατηρεί ότι έχει το ίδιο σημάδι με το παιδί που της είχε αρπάξει ο πρώην εργοδότης της. Η  Πέπα, βέβαιη ότι ο Μαρτίν είναι ο χαμένος της γιος, αποφασίζει να αγωνιστεί  για να τον ξανακερδίσει, κι έτσι παίρνει την απόφαση να μείνει στην Παλιά Γέφυρα. Ο Τριστάν αρρωσταίνει  και η Φρανσίσκα ζητά από την Πέπα να τον φροντίσει. Οι πυρετώδεις ερωτικές εξομολογήσεις του  Τριστάν αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή στην καρδιά της Πέπα, η οποία τον ερωτεύεται παράφορα. Ο έρωτάς τους, όμως, προκαλεί το βαθύ μίσος της μητέρας του Τριστάν, της Φρανσίσκα. Η Πέπα  προσπαθεί να μείνει μακριά από τον Τριστάν, όμως η έλξη τους είναι ακατανίκητη. Ομολογούν  τον έρωτά τους, κι ενώ ετοιμάζονται να τον ολοκληρώσουν, ο Τριστάν μιλάει στην Πέπα για τον ετεροθαλή αδερφό του, που δεν είναι άλλος από τον Κάρλος Κάστρο, τον πρώην εργοδότη της Πέπα και πατέρα του Μαρτίν. 
 
Η Πέπα έχοντας βαρεθεί, πλέον, τα ψέματα και τις ραδιουργίες,  αποφασίζει να πει στον Τριστάν την αλήθεια για τον Μαρτίν, όμως στη διάρκεια ενός κυνηγητικού ταξιδιού, στην προσπάθειά της να προστατέψει τον Μαρτίν από βέβαιο θάνατο, τραυματίζεται στο χέρι από μία σφαίρα. Ο Τριστάν, γεμάτος τύψεις, ομολογεί για μία ακόμα φορά τον έρωτά του για  την Πέπα και υπόσχεται να χωρίσει την Ανγκούστιας. Τότε έρχεται στο χωριό ο γιατρός Αλμπέρτο Γκέρα, ο οποίος επίσης ερωτεύεται την Πέπα. Ο Δον Ανσέλμο, ο ιερέας του χωριού, αναγνωρίζει  την Πέπα ως την πρώην υπηρέτρια του Κάρλος Κάστρο, η οποία, σύμφωνα με τις φήμες, είχε προσπαθήσει να κλέψει τον γιο του. Ο Δον Ανσέλμο προειδοποιεί την Πέπα ότι δεν θα της  επιτρέψει να παραμείνει στο χωριό. Όμως τα πράγματα αλλάζουν, όταν η Πέπα του σώζει τη ζωή και του αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Κάρλος και το παιδί τους. Ο ιερέας συνειδητοποιεί την αλήθεια κι ορκίζεται αιώνια αφοσίωση στην Πέπα. Η Πέπα βοηθά στη γέννα της Ανγκούστιας κι εντυπωσιάζει με τις ικανότητές της τον γιατρό, ο οποίος την πείθει να ξεκινήσει σπουδές. Η σκηνή  αυτή προκαλεί τη ζήλεια του Τριστάν, ο οποίος αρχίζει να βλέπει στο πρόσωπο του γιατρού έναν σοβαρό αντίζηλο. Λίγο αργότερα, η Φελίσα, η καλύτερη φίλη της Ανγκούστιας, δολοφονεί το  παιδί  του Τριστάν και ενοχοποιεί για αυτό την Πέπα. Η Φρανσίσκα βρίσκει ευκαιρία να στείλει την Πέπα στη φυλακή, επειδή τη μισεί θανάσιμα, όχι μόνο εξαιτίας του έρωτα που νιώθει ο γιος της  για εκείνη, αλλά και για τη βαθιά φιλία που την ενώνει με την κόρη της, τη Σολεδάδ, η οποία αγαπά τον Χουάν, έναν απλό χωρικό, που η Φρανσίσκα θέλει, πάση θυσία, να κρατήσει μακριά από την κόρη της. 
 
Η Ανγκούστιας έχει γίνει ψυχολογικό ράκος και επισκέπτεται την Πέπα στη   φυλακή, ενώ η Πέπα της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πως ο Μαρτίν δεν είναι γιος της. Τελικά, ο  μικρός Μαρτίν μαρτυρά στον Τριστάν ότι είδε τη Φελίσα να σκοτώνει τον αδερφό του και η Πέπα αφήνεται ελεύθερη. Η Ανγκούστιας αρνείται να βγει από το σπίτι και μέσα στην παραφροσύνη της  αποπειράται να σκοτώσει την Πέπα, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για όλα της τα προβλήματα. Ενώ, όμως, η Ανγκούστιας είναι έτοιμη να μαχαιρώσει την Πέπα, τελικά, κατά λάθος, στρέφει το  μαχαίρι ενάντια στον εαυτό της και τραυματίζεται θανάσιμα.  Η Φρανσίσκα κατηγορεί την Πέπα  ότι εκείνη σκότωσε τη  νύφη της και ορκίζεται να την εκδικηθεί. Η Πέπα ομολογεί, επιτέλους, στον Τριστάν ότι εκείνη είναι η πραγματική μητέρα του Μαρτίν και ότι ο Κάρλος Κάστρο τον είχε  αρπάξει μέσα από τα χέρια της. Όμως δεν του αποκαλύπτει ότι ήταν ερωτευμένη με τον αδερφό  του και ότι ο Μαρτίν είναι ο καρπός του παράνομου έρωτά τους. Ο Δον Αλμπέρτο Γκέρα ζητά από  την Πέπα να τον παντρευτεί, όμως εκείνη αρνείται, επειδή δεν τον αγαπά. Επιστρέφει στο σπίτι  των Μοντενέγρο, αναζητώντας τον Τριστάν και τον Μαρτίν, οι οποίοι, όμως, απουσιάζουν για  λίγες μέρες. Εκεί συναντά τη Φρανσίσκα και οι δυο τους έχουν ένα άγριο καυγά. Η Φρανσίσκα  λέει στην Πέπα ότι ο Τριστάν και ο Μαρτίν έφυγαν για να γλυτώσουν από κείνη και δε θα  ξαναγυρίσουν ποτέ. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Τριστάν ψάχνει απαντήσεις για το παρελθόν  της Πέπα και μαθαίνει την αλήθεια από το στόμα μίας μοναχής, η οποία είχε υπάρξει μάρτυρας της δυστυχίας της Πέπα. Ο Τριστάν μαθαίνει ότι πατέρας του Μαρτίν είναι ο αδελφός του, ο  Κάρλος. Ο γιατρός Γκέρα ζητά ξανά το χέρι της Πέπα και την πείθει ότι αν αποδεχτεί την πρότασή  του, θα τη βοηθήσει να πάρει πίσω τον γιο της. Η Εμίλια, η φίλη της Πέπα, ανακαλύπτει την  αλήθεια για την Πέπα και τον Μαρτίν και γράφει ένα γράμμα στην Φρανσίσκα Μοντενέγρο, αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια. Όταν ο Τριστάν επιστρέφει από το ταξίδι του κρυφακούει την Πέπα να αποδέχεται την πρόταση του Αλμπέρτο…  
 
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
 
Álex Gadea – Τριστάν Μοντενέγρο 
Megan Montaner – Πέπα 
María Bouzas – Φρανσίσκα Μοντενέγρο
Sandra Cervera – Εμίλια 
Alejandra Onieva – Σολεδάδ 
Mario Martín – Δον Ανσέλμο