Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


The “X Factor 2 - Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

The “X Factor 2 - Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

12 Μαΐου 2017

THE CHAIR CHALLENGE

Το 2ο επεισόδιο

Παρασκευή 12 Μαίου στις 21:00

 

Η μάχη συνεχίζεται! Η πιο ανατρεπτική διαδικασία του “The X Factor 2” με το Chair Challenge και την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου που έρχεται αύριο Παρασκευή  στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ.

 

Τέσσερις καρέκλες βρίσκονται στη σκηνή του “The X Factor 2” και περιμένουν τους καλύτερους! Τα πάντα μπορεί ν’ αλλάξουν ακόμη και την τελευταία στιγμή. Στο αυριανό επεισόδιο του Chair challenge θα διαγωνιστούν τα δέκα άτομα που έχει αναλάβει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου αποτελείται από κορίτσια 16-24 ετών και είναι οι εξής: Σούλα Ευαγγέλου, Σοφία Καμπιώτη, Τζοάννα Καραόγλου, Αθηνά Μαλλιά, Κασσιανή Ντάλια, Μαριάννα Πλαχουρά, Ηρώ Ρούντολφ, Θάλεια Τσιατίνη, Σταυρίνα Φουντανοπούλου, Μαρκέλλα Χατζημίτζη.

Στη σκηνή του “The “X Factor 2” υπάρχουν τέσσερις καρέκλες. Μία – μία από τις διαγωνιζόμενες θ’ ανεβαίνει στη σκηνή του show προκειμένου να ερμηνεύσει το τραγούδι της. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα και ο Μπάμπης Στόκας θα κάνουν την κριτική τους, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο μέντορας της εκάστοτε ομάδας, και στην προκειμένη περίπτωση ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή είναι διαρκώς δίπλα τους, τους εμψυχώνει πριν ανεβούν στη σκηνή αλλά και τους… παρηγορεί αν δεν καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

 

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις ερμηνείες των τεσσάρων, αλλά και της δεκάδας συνολικά. Ήταν πολύ δύσκολη η τελική επιλογή και μακάρι να μπορούσα να επιλέξω ακόμα δύο φωνές. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έπρεπε να κάνω. Όμως με τη βοήθεια του Γιώργου, της Τάμτα και του Μπάμπη πιστεύω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να υπήρχαν περισσότερες καρέκλες. Επέλεξα φωνές από διάφορα είδη μουσικής, αλλά κυρίως τις φωνές που με συγκίνησαν και μ’ έκαναν να αισθανθώ σιγουριά για τα live», δηλώνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και συνεχίζει: «Από την ομάδα μου περιμένω να με δικαιώσει για την επιλογή μου και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα live του X Factor, αφού έχουν τη δυνατότητα να βγουν νικητές. Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι δεν κερδίζουν μόνο αγόρια τα μουσικά talent shows, αλλά να κάνουμε την ανατροπή στο φετινό “The X Factor 2”.

 

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμη επεισόδια Chair Challenge με τους διαγωνιζόμενους των δύο άλλων κριτών.

 

Λάβετε θέσεις: αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ έρχεται το δεύτερο επεισόδιο του Chair challenge γεμάτο μουσική, αγωνία και ανατροπές!