Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024


The Voice of Greece - Πεμπτή 12 Ιανουαρίου 2017

The Voice of Greece - Πεμπτή 12 Ιανουαρίου 2017

12 Ιανουαρίου 2017

ΤΗΕ ΒΑΤΤLES!!
 
Με μέσο όρο 45,8% και με σχεδόν 98,000 τηλεθεατές, σάρωσε σε τηλεθέαση το πρώτο Battles του «The Voice of Greece» της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ που προβλήθηκε χθες Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.  Έστω και για ένα λεπτό το απόλαυσαν περισσότεροι από 129,000 τηλεθεατές όταν στο νεανικό κοινό έφθανε  μέχρι και το 46,2%. Εκεί όμως, που χτύπησε κόκκινο ήταν στις γυναίκες 18-44 με μέσο όρο τηλεθέασης 51,4%. Στα ανά τέταρτο στοιχεία το μερίδιο τηλεθέασης χτύπησε το εκπληκτικό 61,8%! 
 
Η  συνέχεια αναμένεται πιο εντυπωσιακή απόψε στις 10 το βράδυ με το  2ο επεισόδιο των Battles του «The Voice of Greece» με 22 τραγουδιστές να διαγωνίζονται σε ζευγάρια και μόνο οι μισοί θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση των knock outs.
 
Στο σημερινό επεισόδιο : Ποιο κορίτσι θα ξεχωρίσει ο Κωστής Μαραβέγιας σε ένα μοναδικό τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκη; Το κορίτσι ή το αγόρι ροκάρει καλύτερα από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη; Ποια «Μαίρη» θα προτιμήσει η Έλενα Παπαρίζου; Ποιο καταπληκτικό ντουέτο θα φέρει τον Σάκη Ρουβά στη δύσκολη θέση να μην μπορεί να διαλέξει τον τραγουδιστή που θα συνεχίσει μαζί του στην επόμενη φάση; 
 
Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζόμενους, για να τους στηρίζει, με τον δικό του  ξεχωριστό τρόπο.  
 
Η Έλενα από τους OTHERVIEW υποδέχεται στο family room τον νικητή της μονομαχίας μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του. 
 
Στο σημερινό επεισόδιο θα ζήσουμε μεγάλες ανατροπές και πολλή αγωνία. Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal; 
 
 
Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ. 
 
Twitter  
TheVoiceofGR
 
Instagram
TheVoiceofGreece  
 
Facebook
TheVoiceofGreece