Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


The bootcamp – εκτάκτως μεγάλη Τετάρτη στις 22:30

The bootcamp – εκτάκτως μεγάλη Τετάρτη στις 22:30

25 Απριλίου 2016

THE BOOTCAMP – ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 22:30
 
Οι ανατροπές συνεχίζονται…
Τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο για κανέναν…
 
To “The X Factor” συνεχίζει να αναζητά το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής μέσα από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ. Το Bootcamp έρχεται, μετά  την ολοκλήρωση της διαδικασία των Auditions του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “The X Factor” τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου στις 22.30.
 
Στη φάση του Bootcamp η κριτική επιτροπή:  Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης παίρνει και πάλι θέση και επιλέγει από τους καλούς…  τους καλύτερους! 
Στο στάδιο αυτό περισσότεροι από 150 διαγωνιζόμενοι, που πέρασαν τη διαδικασία των Auditions, καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν ότι αξίζουν οι φωνητικές τους ικανότητες και η σκηνική τους παρουσία ώστε να συνεχίσουν στο “The X Factor”. Στο τέλος, θα παραμείνουν μόνο 40 άτομα! 
 
Επιτροπή, διαγωνιζόμενοι κι όλοι οι συντελεστές του “The X Factor”, βρέθηκαν στα Ιωάννινα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Bootcamp.  Οι διαγωνιζόμενοι αναχώρησαν οδικώς για την όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ευχάριστη και διασκεδαστική, αφού δεν έλειψαν τα τραγούδια για όλα τα γούστα από ξένο ροκ μέχρι ελληνικά λαϊκά τραγούδια. Αργά το απόγευμα έφτασαν στο ξενοδοχείο Epirus Palace και από εκείνη τη στιγμή τους περίμενε σκληρή δουλειά. Χωρίστηκαν σε ομάδες των 5 – 6 ατόμων τους δόθηκε ένα τραγούδι το οποίο έπρεπε να προετοιμάσουν. Με την καθοδήγηση των καθηγητριών φωνητικής Βασιλικής Ρόρρη και Σαλίνας Γαβαλά ξεκίνησαν τη φωνητική τους διδασκαλία. Σειρά είχε ο καθηγητής χορού Γιούρι Ντιμιτρόφ όπου τους έδειξε το «στήσιμο» και τη χορογραφία που έπρεπε να ακολουθήσουν. Μέχρι τα ξημερώματα οι παίκτες μελετούσαν τα τραγούδια τους, βοηθούσαν αλλά και ενθάρρυναν ο ένας τον άλλον. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου ακούγονταν μόνο τραγούδια, χειροκροτήματα και γέλια. Η Ευαγγελία Αραβανή ήταν διαρκώς δίπλα τους, χόρευε, τραγουδούσε μαζί τους αλλά και τους εμψύχωνε.     
 
 
Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού ο αριθμός των διαγωνιζόμενων θα πρέπει διαρκώς να μειώνεται. Όλοι ανέβηκαν στη σκηνή του “The X Factor”, ερμήνευσαν τα τραγούδια τους  και η κριτική επιτροπή έπρεπε να επιλέξει μόνο 40 άτομα. Κάποιοι ενώνονται για να δημιουργηθούν νέα γκρουπ για να μπορέσουν να ενταχθούν στις τελικές δεκάδες. Οι τέσσερις δεκαμελείς ομάδες είναι οι εξής: 
Α) Αγόρια 18-24 ετών
Β) Κορίτσια 18-24 ετών
Γ) Αγόρια – κορίτσια πάνω από 25 ετών
Δ) Γκρουπ
 
Είστε έτοιμοι να δείτε ποιοι μένουν στο “The X Factor”;
Λάβετε θέσεις!
 
Το επεισόδιο του Bootcamp του “The X Factor” 
τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου στις 22.30 
 
 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ XFACTOR ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/5, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/5 ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/5 ΣΤΙΣ 22:30 ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ CHAIR CHALLENGE: μια σκληρή και εξαιρετικά αγωνιώδης φάση που εξελίσσεται ακριβώς πριν από τα live shows προκειμένου οι κριτές να καταλήξουν στα άτομα που θα βάλουν τελικά στην ομάδα τους. Έχουν στην διάθεσή τους 4 καρέκλες και 12 άτομα τα οποία τις διεκδικούν. Κανένας δεν είναι βέβαιος ότι πέρασε, προτού τραγουδήσουν όλοι οι υποψήφιοι. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, ακόμα και για αυτούς που έχουν κερδίσει μια από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν...!