Σάββατο, 20 Απριλίου 2024


Survivor - Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Survivor - Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

19 Μαΐου 2017

Με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά κρίθηκε ο πρώτος αγώνας του “Survivor” ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες. Απόψε, στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ θα προβληθεί ο επαναληπτικός αγώνας, αφού νικήτρια ομάδα θα είναι εκείνη που θα έχει κερδίσει δύο αγώνες.

 

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” κατάφερε να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης μια που έστω για ένα λεπτό το παρακολούθησαν περισσότεροι από 174,000 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 13-17, στα ανά τέταρτο στοιχεία,  κατέγραψε το εκπληκτικό 91,5% την ίδια ώρα που στα νεανικά κοινά 13-24 σημείωνε μέσο όρο 71%.

 

Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία. Η Τούρκικη ομάδα ξεκίνησε φτάνοντας το σκορ 6-1, αλλά η ελληνική ομάδα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κάνει συνολικά 7 νίκες.  Η ελληνική ομάδα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Μάριο Ιωαννίδη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Γιώργο Χρανιώτη, Σάρα Εσκενάζη και Γιώργο Αγγελόπουλο με τον τελευταίο να κάνει μόνο νίκες τις τρεις φορές που έπαιξε.

 

Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ έρχεται ο επαναληπτικός συγκλονιστικός αγώνας του  “Survivor” μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. Εάν κερδίσει η ελληνική ομάδα τότε θα διεξαχθεί ένας τρίτος αγώνας μικρότερης διάρκειας προκειμένου να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι μία εβδομάδα διακοπές, για τους μεν Έλληνες στην Αλικαρνασσό, για τους Τούρκους στη Μύκονο.