Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Survivor - Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Survivor - Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

9 Μαρτίου 2017

Το “Survivor” για μια ακόμη φορά κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό περισσότεροι από 124,000 με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει στο 46,8% στα ανά τέταρτο στοιχεία ενώ στα νεανικά κοινά (13-24) σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 62%.

 

Μετά από αλλεπάλληλες ήττες οι «Μαχητές» κατάφεραν χθες να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου και να απολαύσουν έναν λαχταριστό μουσακά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως κέρδισαν τους «Διάσημους» με σκορ 10-1!  Και μπορεί από τη μια οι «Μαχητές» να κέρδισαν το έπαθλο, όμως από την άλλη, έχασαν έναν παίκτη από την ομάδα τους, αφού το βράδυ στο «Συμβούλιο του Νησιού»  αποχώρησε ο Γουίλι Καλβουρτζής.

 

Την Κυριακή 12/3 στις 21:15, ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ με τους «Διάσημους» να είναι πιο… αδίστακτοι από ποτέ. Μετά το… «10-1» οι «Διάσημοι» έχουν πεισμώσει και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν τη νίκη. Θα τα καταφέρουν άραγε; Θα μπορέσουν να αναδειχθούν και πάλι νικητές; Το σίγουρο είναι πως και οι δυο ομάδες όταν θα αντικρίσουν το έπαθλο για το οποίο θα διαγωνιστούν θα πανηγυρίσουν!

 

Αγωνία και δράση στο “Survivor” στο επεισόδιο της Κυριακής, στις 21:15 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.