Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Σπορτέξ - Σάββατο 15 Ιουλίου

Σπορτέξ - Σάββατο 15 Ιουλίου

10 Ιουλίου 2017

Κάθε Σάββατο η συχνότητα του ΣΙΓΜΑ γίνεται πιο παιχνιδιάρικη με την εκπομπή Σπορτέξ, την εβδομαδιαία σειρά συνεντεύξεων που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανθόπουλος.


Το ΣΠΟΡΤέξ είναι μια εναλλακτική εκπομπή συνεντεύξεων όπου η συνέντευξη γίνεται στη διάρκεια ενός παιχνιδιού που ο καλεσμένος της εκπομπής παίζει με τον παρουσιαστή, καταργώντας την στατική σύμβαση του «καλεσμένος κάθεται σε καρέκλα και απαντάει σε ερωτήσεις».

 

Στην εκπομπή που θα μεταδοθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 15:00 βάζουμε τα παλιά τα Σπορτέξ και πάμε βόλτα στις καλύτερες στιγμές που δεν χώρεσαν στα επεισόδια! Βλέπουμε επίσης πολλές backstage αστείες στιγμές για πρώτη φορά. Στο ίδιο επεισόδιο λοιπόν ο Χρήστος Ανθόπουλος ζωγραφίζει τατουάζ με την Κατερίνα Γερονικολού, παίζει τοξοβολία με τον Χρήστο Δάντη, μπόουλινγκ με τον Δημήτρη Μακαλιά, μπάσκετ με τον Ιωάννη Παπαζήση, παιχνίδια λούνα παρκ με την Μαρία Κωνσταντάκη, τάβλι με την Μαρία Σολωμού, σκουός με τον Μιχάλη Σηφάκη, κανό με τον Απόστολο Γκλέτσο, μπάσκετ με τους Onirama, παιχνίδι τραγουδιού με την Έφη Παπαθεοδώρου, παιχνίδια γυμναστικής για survivors με την Ειρήνη Κολλιδά, μονόζυγο με τον Ηλία Βρεττό, beach handball με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, παντομίμα με την Άννα Κορακάκη, παιχνίδι με τον Ορέστη Τσανγκ και παίρνει συνέντευξη από τον Αλέξανδρο Σαγκούρη του X-Factor. Σ’ ένα επεισόδιο με γυρίσματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Δράμα και Στυλίδα, τα σπορτέξ του Χρήστου Ανθόπουλου περνάνε δρόμους, παραλίες και βουνά και μας περπατούν στις πιο ωραίες στιγμές τους... Πόσο εύκολο ήταν το τατουάζ της Κατερίνας Γερονικολού, όταν έχασε στο παιχνίδι; Υπήρξε διαφθορά στην ήττα της Μαρίας Κωνσταντάκη στην σκοποβολή με όπλα; Γιατί χαστούκισε η Ειρήνη Κολιδά το μισό συνεργείο του Σπορτέξ; Ποιου καλεσμένου η μαμά απείλησε να τον καταγγείλει στα κανάλια;