Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» - Πρεμιέρα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 15:45

«Μια Βαλίτσα Γεύσεις» - Πρεμιέρα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 15:45

30 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΒΑΖΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:45 
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 
 
 
Η εκπομπή μαγειρικής «Μια Βαλίτσα Γεύσεις» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, επανέρχεται στις οθόνες του ΣΙΓΜΑ τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 15:45. Πρόκειται για μια εκπομπή που στόχο έχει να  αναπτύξει το αίσθημα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της μείωσης των λανθασμένων αντιλήψεων των Κυπρίων για τις ξένες κουλτούρες, μέσα από τη γαστρονομία. 
Μια πρωτότυπη και ταξιδιάρικη εκπομπή η οποία  απευθύνεται στον καθένα από εμάς που αγαπά τη μαγειρική, τα ταξίδια και τις νέες γεύσεις! Στο τηλεοπτικό ταξίδι – και φέτος - ξεναγοί μας θα είναι οι ίδιοι οι υπήκοοι των χωρών που ζουν στο νησί μας. Συνοδοιπόροι θα είναι μια ομάδα ειδικών αποτελούμενη από διατροφολόγους, βοτανολόγους, οινολόγους και βιομηχανικούς κοινωνιολόγους! Προορισμός μας η κουζίνα αλλά και η κουλτούρα των χωρών που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης! 
Στα «μυστικά» της κάθε χώρας μας μυεί ο σεφ μας, Ανδρέας Καβάζης! Οι γνώσεις, η εμπειρία και η ζωντάνια του είναι τα καλύτερα εισιτήρια για ένα ταξίδι με πικάντικη επίγευση. Παρουσιάστρια της εκπομπής η εντυπωσιακή Χριστίνα Δημητρίου! Η σπιρτάδα, το χαμόγελό και η ομορφιά της παρέα με Μια Βαλίτσα Γεύσεις, θα μας μεταφέρουν σε τοπία που μόνο όσοι διψούν για μαγευτικά και άγνωστα μέρη ξέρουν να βρίσκουν.
Ετοιμαστείτε και πάλι να ανοίξετε «Μια Βαλίτσα Γεύσεις» και να ταξιδέψετε μαζί μας τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 15:45 και κάθε Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη την ίδια ώρα στο ΣΙΓΜΑ.