Κυριακή, 28 Απριλίου 2024


Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 3 & 4 Δεκεμβρίου

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 3 & 4 Δεκεμβρίου

2 Δεκεμβρίου 2015

Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!
 
Την πρώτη χρονιά, γνωριστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ατάκα. Συναντηθήκαμε εντελώς στα ξαφνικά. Κι όμως, ήταν σαν να γνωριζόμασταν από καιρό. Τη δεύτερη χρονιά, αγαπηθήκαμε. Το πράγμα έγινε σοβαρό. Ζούμε πια μαζί. Και είναι υπέροχα! Την τρίτη χρονιά, είμαστε πια μια οικογένεια. Εμείς και η Μουρμούρα! Είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Η Βούλα, ο Μηνάς, η Μαρίνα, ο Ηλίας, η Βάσω και ο Χάρης. Για τρίτη χρονιά, θα ζήσουμε από κοντά την καθημερινότητά τους. Την καθημερινότητά μας! Που, φέτος, θα είναι πιο γλυκιά και πιο ξεκαρδιστική από ποτέ.
 
ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – Επεισόδιο 15
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
 
Η Μαρίνα έχει πάρει πολύ σοβαρά την ενασχόλησή της με τα «οδοντιατρικά». Ο Ηλίας προσπαθεί, όπως πάντα, να μετριάσει τις υπερβολές της… Η Βούλα λέει ένα αθώο ψεματάκι στον Μηνά, ότι θα συνοδεύσει την εξαδέλφη τους σ' έναν γιατρό. Η αλήθεια όμως είναι ότι πηγαίνουν σε μια ομάδα ψυχοθεραπείας και το ψέμα της αποκαλύπτεται πολύ γρήγορα… Η Βάσω ανακαλύπτει τους στίχους ενός τραγουδιού που έγραψε ο Χάρης για κάποια ξανθιά κα παθαίνει παροξυσμό ζήλιας, για ν’ ανακαλύψει ότι, όπου υπάρχει φωτιά, δεν υπάρχει πάντα και καπνός. 
 
ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – Επεισόδιο 16
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
 
Ο Χάρης αποφασίζει να εφαρμόσει μια «εναλλακτική» μέθοδο διδασκαλίας μουσικής, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν όλοι στο σχολείο εναντίον του. Η  Βάσω προσπαθεί να τον υποστηρίξει, αλλά ταυτόχρονα ανησυχεί για το μέλλον τους… Η Μαρίνα άκουσε μια ιστορία από μια ασθενή, που έλεγε ότι ο γιος της έφυγε στο εξωτερικό να βρει δουλειά και θα μείνει μόνιμα εκεί. Εξομολογείται στον Ηλία ότι φοβάται μήπως πάθουν τα ίδια με τον Αλέξανδρο. Και καταστρώνει εναλλακτικά σχέδια… Ένας φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος, βάζει στον Μηνά την ιδέα να αντικαταστήσουν τον συμβατικό θερμοσίφωνα τους με έναν ηλιακό. Η Βούλα δεν συμφωνεί, καθώς πιστεύει ότι είναι άδικα έξοδα, μια που σε λίγο καιρό θα φύγουν απ' αυτό το σπίτι. Θα φύγουν όμως;
 
 
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
ΜΕ ΝΕΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:20