Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Masterclass - Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Masterclass - Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Μαΐου 2017

22 Μαΐου 2017

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

To MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα είναι η επόμενη φάση στις εκπομπές μαγειρικής: Μαθήματα μαγειρικής για όλους! Είναι μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

 

Το Σάββατο 27 Μαΐου στις 9:15 μαθαίνουμε τι έχει το Aρμένικο κέικ με σπανάκι και είναι τόσο  ιδιαίτερο. Στο μάθημα για φρέσκα ζυμαρικά, μαθαίνουμε πώς να ετοιμάσουμε την πιο βελούδινη  ζύμη για να φτιάξουμε σπιτικά τορτελίνι και ραβιόλι. Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για το τέλειο  αποτέλεσμα, πολλές ιδέες για να δώσουμε ξεχωριστή γεύση και χρώμα στα γεμιστά ζυμαρικά μας, προτάσεις για γεμίσεις και συνοδευτικές σάλτσες. Σ’ αυτό το επεισόδιο μαθαίνουμε πως  φτιάχνεται το πιο παλιό γλυκό της Ευρώπης: η Linzertorte από την Αυστρία. Πάντα με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τις συμβουλές για να έχετε ένα επιτυχημένο  αποτέλεσμα σε ό,τι και αν μαγειρέψετε.

 

Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 10:00 ο Βαγγέλης Δρίσκας προτείνει τέσσερα εξαιρετικά πιάτα και ένα γλυκό έκπληξη! Ετοιμάζει μία ξεχωριστή ρυζοσαλάτα ταμπουλέ, μαγειρεύει ψητό πικάντικο κοτόπουλο με σάλτσα πίρι πίρι, φτιάχνει πρωτότυπες φωλιές πατάτας με ψητό χοιρομέρι και μία υπέροχη και ελαφριά μακαρονάδα, πένες με ψητά λαχανικά & σάλτσα πιπεριάς. Και αυτή την εβδομάδα, το γλυκό δεν λείπει από την εκπομπή. Θα μάθετε τη συνταγή για ένα εντυπωσιακό κέικ γιαουρτιού με φράουλες, που φτιάχνεται εύκολα και με λίγα υλικά.

 

Κάθε Σαββατοκύριακο ο Βαγγέλης Δρίσκας μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.