Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Masterclass - Σάββατο 14/1 & Κυριακή 15/1

Masterclass - Σάββατο 14/1 & Κυριακή 15/1

10 Ιανουαρίου 2017

To MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα είναι η επόμενη φάση στις εκπομπές μαγειρικής: Μαθήματα μαγειρικής για όλους! Είναι μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί. 
 
Το Σάββατο 14/1 στις 10:15 ο Βαγγέλης μας ετοιμάζει τα πιο πρωτότυπα κεφτεδάκια από σπαγγέτι, μία μοναδική λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Παραδίδει μάθημα μαγειρικής και μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά του μαγειρέματος για το rib eye και μας ετοιμάζει τα πιο ταιριαστά συνοδευτικά. Παίζει με υλικά εποχής φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό τσάτνεϋ σύκου. Τα γλυκά δεν λείπουν όμως από το τραπέζι μας! Ετοιμαστείτε για την μηλόπιτα «Masterclass» με βουτυράτη βάση, γλυκιά γέμιση από τραγανά μήλα και crumble αμυγδάλου και απολαύστε το απόλυτο επιδόρπιο! 
 
Την Κυριακή 15/1 στις 9:45 ο Βαγγέλης μοιράζεται μαζί μας τα πιο εύκολα, γρήγορα και πρωτότυπα μαγειρέματα: Μας ετοιμάζει χοιρινό ρολό στον φούρνο με πουρέ ψητής πατάτας, σερβίρει με δύο τρόπους αρνάκι με ρεβίθια και λιαστές ντομάτες, μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε λουκάνικα με τραγανή κρούστα πατάτας, μία μοναδική λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους και στο μάθημα ζαχαροπλαστικής μας δείχνει πώς να ετοιμάσουμε βήμα-βήμα την πιο ανάλαφρη και δροσερή κρέμα τιραμισού στο ποτήρι.
 
Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και  συνταγές για μία ζωή!