Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024


Masterclass - Πρεμιέρα Σάββατο 7/1

Masterclass - Πρεμιέρα Σάββατο 7/1

3 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1/17 
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ 
 
To MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα είναι η επόμενη φάση στις εκπομπές μαγειρικής: Μαθήματα μαγειρικής για όλους! Είναι μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί. 
 
Το Σάββατο 7/1 στις 11:30 ο Βαγγέλης μοιράζεται μαζί μας μοναδικές ιδέες για πρωτότυπα πιάτα. Το επεισόδιο ξεκινά με λαχταριστά ταρτάκια φτιαγμένα με αφράτη σφολιάτα, κίτρινη κολοκύθα και μορταδέλα. Σειρά έχει ένα αρωματικό γεμιστό κοτόπουλο με γλάσο ροδιού και η πιο πρωτότυπη γαρνιτούρα με πατάτες αρωματισμένες με τρουφόλαδο. Ακολουθεί ένα από τα τυχερά πιάτα της Ιταλικής κουζίνας με φακές και καπνιστή πέστροφα. Οι Ιταλοί πιστεύουν πως αν το σερβίρουμε μέσα στις γιορτές, θα μας φέρει καλοτυχία.  Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με αυθεντική βιεννέζικη Sachertorte, η οποία θα γίνει το φετινό αγαπημένο σας γλυκό!  
 
Την Κυριακή 8/1 στις 11:00 ο Βαγγέλης Δρίσκας συνεχίζει τις ετοιμασίες για ένα πλούσιο και γιορτινό τραπέζι. Μοιράζεται μαζί μας ξεχωριστά πιάτα με υλικά εποχής και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς. Ετοιμαστείτε για το πιο τρυφερό και αρωματικό χοιρινό στο φούρνο με πατέ σύκου και μαυροδάφνη, αλλά και για γιορτινό γεμιστό φιλέτο κοτόπουλου με λιαστές ντομάτες και προσούτο. Ο Βαγγέλης μας μαθαίνει πως σερβίρουμε τυριά και αλλαντικά με τα πιο ταιριαστά συνοδευτικά τους, μας ετοιμάζει ένα κοκτέιλ με ρόδι και μία σαλάτα έκπληξη! Όσο για το γλυκό αυτής της εβδομάδας; Ένα αφράτο κέικ αμυγδάλου με μους λευκής σοκολάτας μαζί με έναν χειμωνιάτικο καφέ με κάστανα.
 
Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και  συνταγές για μία ζωή!