Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Masterclass - Μεγάλο Σάββατο στις 12:00

Masterclass - Μεγάλο Σάββατο στις 12:00

4 Απριλίου 2017

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

To MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα είναι η επόμενη φάση στις εκπομπές μαγειρικής: Μαθήματα μαγειρικής για όλους! Είναι μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

 

Το Μεγάλο Σάββατο στις 12:00 ο Βαγγέλης παραδίδει μαθήματα μαγειρικής για τα πιο ξεχωριστά και νόστιμα φθινοπωρινά πιάτα. Μας μαθαίνει να φτιάχνουμε παραδοσιακές στριφτές πίτες ολικής άλεσης με σπανάκι και κιμά αλλά και θρακιώτικα αυγά με καβουρμά σε φωλιά πατάτας, όλα με μοντέρνα ματιά. Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για να μαγειρέψουμε τις πιο τρυφερές μοσχαρίσιες μπριζόλες με μανιτάρια στο χαρτί αλλά και τα πιο ζουμερά φιλετάκια κοτόπουλου μπάρμπεκιου. Όσο για το γλυκό αυτής της εβδομάδας, ετοιμαστείτε για ένα πολύ εύκολο στρούντελ που γίνεται με ελάχιστα υλικά και γεμίζει τις κουζίνες μας με τα πιο γλυκά φθινοπωρινά αρώματα.

 

Την Κυριακή του Πάσχα στις 9:30 ο Βαγγέλης στρώνει το πασχαλινό τραπέζι και μας προτείνει ένα μενού με ξεχωριστές γεύσεις, βασισμένο σε αγαπημένες κλασσικές συνταγές από όλο τον κόσμο. Η εκπομπή ξεκινά με ψητά γεμιστά λουκάνικα με τυριά μαζί με μία πικάντικη πατατοσαλάτα. Ακολουθεί μία ανοιξιάτικη σαλάτα με κινόα και φέτα, γεμάτη χρώμα, γεύση και πολλά αρώματα. Το αρνάκι δεν θα μπορούσε να λείψει από το πασχαλινό τραπέζι. Ο Βαγγέλης μας προτείνει την πιο ταιριαστή μαρινάδα για αρνίσια παϊδάκια και μας δείχνει πως να τα ψήσουμε για να είναι τρυφερά και να αποκτήσουν την τέλεια γεύση. Το γλυκό αυτής της εβδομάδας είναι ένα ελαφρύ carrot cake με κρέμα φρέσκου τυριού που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το μενού της γιορτής.

 

Κάθε Σαββατοκύριακο ο Βαγγέλης Δρίσκας μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.