Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Happy Traveller - Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Ιανουαρίου

3 Ιανουαρίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σάββατο στις 11:30 και Κυριακή στις 12:00
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 11:30 ο Ευτύχης ξεκινά τη φετινή χρονιά με ένα ταξίδι από την ακριτική Κω. Θα γυρίσουμε από άκρη σε άκρη το νησί του Ιπποκράτη για να δούμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, να θαυμάσουμε τα πιο ιδιαίτερα φυσικά τοπία και να ζήσουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες! Από τον Βορρά ως τον Νότο και από την Δύση ως την Ανατολή, βάζουμε σκοπό να δούμε όλο το νησί και να νιώσουμε την ζεστή φιλοξενία των ντόπιων! Βουνό και παραλία, ιππασία, θάλασσα με ιαματικά νερά και επισκέψεις στο Κάστρο της Νεραντζιάς και το Ασκληπιείο της Κω συνθέτουν ένα Happy Traveller που δεν πρέπει να χάσετε! 
 
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 12:00 ο Happy Traveller ταξιδεύει σε μία από τις πιο ιδιαίτερες και όμορφες περιοχές της Ελλάδας: Τον δήμο Σερβίων - Βελβεντού στο νομό Κοζάνης με την επιβλητική γέφυρα πάνω από την πανέμορφη τεχνίτης λίμνη του Πολυφύτου. Με ορμητήριο το πανέμορφο χωριό της Νεράιδας, ο Ευτύχης θα εξερευνήσει όλες τις ομορφιές της περιοχής! Μαζί θα δούμε τους καταρράκτες του Βελβεντού, του απέραντους αμπελώνες στις όχθες της λίμνης, το βυζαντινό κάστρο των Σερβίων αλλά και τα Μπουχάρια-Νοχτάρια, ένα εντυπωσιακό φαινόμενο γεωμορφολογικών σχηματισμών που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Εκτός των άλλων ο Happy Traveller θα δοκιμάσει τοπικές γεύσεις θα γνωρίσει έθιμα της περιοχής όπως οι παραδοσιακοί ποντιακοί χοροί και θα περάσει μια βόλτα από καζάνι που βγάζει τσίπουρο. Μαζί του σε αυτό το ταξίδι και ο σκυλάκος του ο Ηρακλής, ο πιο πολυταξιδεμένος σκύλος στην Ελλάδα!