Σάββατο, 20 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Happy Traveller - Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

20 Φεβρουαρίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 11:30 ο Ευτύχης Μπλέτσας συνεχίζει το ταξίδι του στην Κίνα. Αφήνει τη Σαγκάη και πετάει για την επαρχία Φουτζιάν για να γνωρίσει από κοντά μιαν ανεξερεύνητη περιοχή της Κίνας. Θα επισκεφθεί την πόλη Σιαμέν και τα παραδοσιακά χωριά της επαρχίας με τα εντυπωσιακά τεράστια στρογγυλά και τετράγωνα Hakka House, τις πιο ιδιαίτερες και όμορφες πολυκατοικίες που είδατε ποτέ! Θα δοκιμάσει τοπικές γεύσεις, θα γνωρίσει την τοπική κουλτούρα και θα περιπλανηθεί σε παραδοσιακές και σύγχρονες αγορές.


Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 10:30 ο Ευτύχης Μπλέτσας μας ταξιδεύει στη Βιέννη, μια από τις πιο όμορφες και αρχοντικές πόλεις της Ευρώπης. Την πόλη του Βιεννέζικου καφέ και της κλασικής μουσικής. Την πόλη που κάθε γωνιά της κρύβει ένα θησαυρό. Θα περπατήσουμε στο Αριστοκρατικό κέντρο της Βιέννης και θα δούμε όλα τα πανέμορφα ιστορικά κτίρια. Θα ξετρελαθούμε με τα επικά γλυκά στο πιο ιστορικό καφέ της πόλης. Θα κάνουμε εκδρομή στη διάσημη κοιλάδα Βαχάου και θα επισκεφθούμε μικρά Μεσαιωνικά χωριά στις όχθες του Δούναβη.  Και θα γνωρίσουμε την κουλτούρα, τις γεύσεις και την ιστορία της αρχοντικής Βιέννης!