Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Happy Traveller  - Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

17 Ιουλίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 10:45 Happy Traveller στην Πορτογαλία! Ένα φανταστικό

ταξίδι σε μια από τις πιο όμορφες και φιλόξενες χώρες της Ευρώπης. Θα δούμε την πρωτεύουσα, τη γραφική Λισαβόνα και θα εξερευνήσουμε κάθε γωνιά της πόλης. Θα πάμε επίσης στη περιοχή της Σίντρα με τα εντυπωσιακά Μεσαιωνικά Παλάτια και θα δούμε τις επικές ακτές στον Ατλαντικό ωκεανό, φτάνοντας στο πιο δυτικό άκρο της Ευρασιατικής Ηπείρου. 

 

Την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 9:45 το Happy Traveller συνεχίζει το ταξίδι στην Πορτογαλία. Σε αυτό το επεισόδιο η εκπομπή ταξιδεύει στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το παραμυθένιο Πόρτο. Θα εξερευνήσουν από άκρη σε άκρη την πανέμορφη πόλη του Πόρτο με τα ιστορικά κτήρια, τα καταπράσινα μεγάλα πάρκα, την απέραντη παράλια στον Ατλαντικό ωκεανό και το πανέμορφο ποτάμι με τη Ριβιέρα μπροστά στην πόλη. Στο Πόρτο θα πάνε και σε παραδοσιακό οινοποιείο για να γνωρίσουν καλύτερα το διάσημο κρασί της πόλης, το αγαπημένο Πόρτο!