Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Happy Traveller - Σάββατο 21 &  Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

16 Ιανουαρίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σαββατοκύριακο στις 11:00
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου η εκπομπή ταξιδεύει στη Σιγκαπούρη. Ένα ταξίδι σε μια από τις  
πιο σύγχρονες και εντυπωσιακές χώρες του κόσμου. Τη μικρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, που όμως αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς του  πλανήτη. Στο πρώτο επεισόδιο της Σιγκαπούρης, θα δούμε τα βασικά αξιοθέατα της πρωτεύουσας  και θα εξερευνήσουμε τις ιστορικές γειτονιές της. Θα δοκιμάσουμε τοπικούς γαστρονομικούς  θησαυρούς και θα κάνουμε μπάνιο σε πισίνα στην κορυφή ουρανοξύστη με απίστευτη θέα! Θα γνωρίσουμε από κοντά το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Marina Bay Sands και το χαρακτηριστικό λιοντάρι MerLion. Happy Traveller στη Σιγκαπούρη!  
 
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου Ηappy Traveller στο νησί μας, Happy Traveller στην Κύπρο μας! 
Ο Ευτύχης γυρνάει από άκρη σε άκρη το νησί ξεναγώντας μας με τον μοναδικό του τρόπο στις μεγάλες πόλεις και τα χωριά του πανέμορφου αυτού τόπου! Ξεκινώντας από την Πάφο με την πανέμορφη ακτή της, η ταξιδιωτική του διαίσθηση τον οδηγεί στην πασίγνωστη Πέτρα του Ρωμιού και την παραλία της Αφροδίτης. Επόμενη στάση η Λεμεσός! Εκεί ο Ευτύχης μας ξεναγεί στην παραλιακή της και μας πάει στο Νο1 Adventure Park της Κύπρου για off road buggy σε ένα απίστευτο σκηνικό! Το ταξίδι δεν τελειώνει όμως εκεί. Οι υπόλοιπες στάσεις του Κυπριακού Happy Traveller περιλαμβάνουν Λάρνακα, Λευκωσία, Παραλίμνι, Δερύνεια, Παλαιχώρι, Κακοπετριά καθώς και περιπλάνηση στο όρος Τρόοδος. Όλη η Κύπρος σε ένα επεισόδιο μέσα από τη selfie travel οπτική του Happy Traveller!