Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 20 Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Happy Traveller  - Σάββατο 20  Κυριακή 21 Μαΐου 2017

15 Μαΐου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 20 Μαΐου στις 10:45 η εκπομπή ταξιδεύει στη Μαδρίτη.  Αυτή τη φορά ο ταξιδιωτικός φακός του Ευτύχη Μπλέτσα πηγαίνει στην όμορφη πρωτεύουσα της Ισπανίας. Εκεί θα γνωρίσουν καλύτερα την κουλτούρα της χώρας, τα φαγητά της αλλά και τα αξιοθέατα της πόλης. Θα περπατήσουν στην Plaza Mayor, την Puerta del Sol θα δούν το στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου αλλά και τον σιδηροδρομικό σταθμό Ατότσα με τον εκπληκτικό βοτανικό κήπο στο εσωτερικό του! Θα δοκιμάσουν παραδοσιακές ισπανικές σπεσιαλιτέ και θα γνωρίσουν κάθε σπιθαμή μιας από τις πιο ατμοσφαιρικές πρωτεύουσες της Ευρώπης! 


Την Κυριακή 21 Μαΐου στις 10:45 η εκπομπή πηγαίνει σε μιαν από τις πιο εξωτικές και παραδεισένιες χώρες στον κόσμο, τις Μαλδίβες. Το ταξίδι ξεκινά από το Μάλε, την πρωτεύουσα των Μαλδίβων και στη συνέχεια πετάμε με υδροπλάνο και πάμε στο Sun Siyam Iru Fushi, ένα νησί ξενοδοχείο που θεωρείται από τα καλύτερα υπερπολυτελή θέρετρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα σας ξεναγήσουμε στο νησί και θα κάνουμε κάθε λογής τουριστική δραστηριότητα, όπως καταδύσεις, κοπηλασία, watersports και φυσικά..  άραγμα σε αιώρα! Η βαρκάδα με τα δελφίνια και η επίσκεψη στο γειτονικό νησί-ψαροχώρι των 2000 κατοίκων θα είναι ίσως οι πιο ενδιαφέρουσες στιγμές αυτού του ταξιδού.