Κυριακή, 19 Μαΐου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 17 - Δεκεμβρίου & Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Happy Traveller - Σάββατο 17 - Δεκεμβρίου & Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

12 Δεκεμβρίου 2016

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σάββατο στις 11:45 και Κυριακή στις 12:00
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου «Happy Traveller» στη Φλώρινα. Ο Ευτύχης ξεκινά ένα road trip εντός Ελλάδος παρέα με τον σκυλάκο του τον Ηρακλή για να γνωρίσουν την Φλώρινα και τα πανέμορφα χωριά της! Θα πάνε στο Αμύνταιο για επίσκεψη σε οινοποιείο και στο Νυμφαίο για να  δουν τις αρκούδες στο καταφύγιο Αρκούδας του Αρκτούρου! Θα επισκεφθούν πολλά μικρά γραφικά χωριά του νομού Φλώρινας όπως ο Ακρίτας και το Κρατερό και θα ανέβουν με πεζοπορία στην κορυφή του Σταυρού πάνω από την πόλη της Φλώρινας.  
 
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η εκπομπή ταξιδεύει στην Πράγα. Ένας μοναδικός προορισμός που γίνεται ακόμα πιο μαγικός μέσα από την οπτική ματιά του Happy Traveller! Αυτό το επεισόδιο στην πρωτεύουσα της Τσεχίας τα έχει όλα, από βόλτες στην παραμυθένια παλιά πόλη, δοκιμές των πιο παραδοσιακών τσέχικων πιάτων, Μεσαιωνικές καταστάσεις με ξιφομαχίες και φωτιές στα άδυτα των υπογείων στοών της πόλης καθώς και εκδρομή σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Τσεχίας. Μην χάσετε αυτό το ξεχωριστό Happy Traveller στην Πράγα!