Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Happy Traveller  - Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

26 Ιουνίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 1η Ιουλίου στις 10:15 το «Happy Traveller» μας θυμίζει τις καλύτερες στιγμές της φετινής σεζόν. 14 χώρες, 4 ήπειροι, και 30 προορισμοί σε 36 επεισόδια που απολαύσατε από τον Σεπτέμβριο ως σήμερα! Θα πάμε εκδρομή Χαλκιδική παρέα με τον Ηρακλή και θα θυμηθούμε όλα όσα ζήσαμε αυτή την άκρως ταξιδιάρικη χρονιά! Καλοκαιρινό Happy Traveller με τις καλύτερες στιγμές της σεζόν 2016-2017 το Σάββατο 1η Ιουλίου.

 

Την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 10:45 Happy Traveller στο Πήλιο! Ταξιδεύουμε στο καταπράσινο βουνό των Κενταύρων και σας παρουσιάζουμε την λιγότερο γνωστή Καλοκαιρινή του πλευρά στις πανέμορφες Ανατολικές ακτές που βρέχονται από το Αιγαίο πέλαγος. Ο Ευτύχης ξεκινά το ταξίδι από τον Βόλο και συνεχίζει με τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου. Πορταριά, Μηλιές, Ζαγορά, Μούρεσι, Αη Γιάννης, Χορευτό και Τσαγκαράδα είναι κάποια από τα χωριά που θα απολαύσεις σε αυτό το Happy Traveller. Κάνουμε μπάνιο στην πανέμορφη παραλία του Μυλοπόταμου και περπατάμε ως το Κρυφό Σχολείο της Φακίστρας. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να δοκιμάσουμε παραδοσιακές συνταγές της περιοχής. Όλη η πηλιορείτικη παράδοση και ομορφιά σε ένα Happy Traveller. Happy Traveller στο Πήλιο!

 

 

στην Λέσβο! Θα επισκεφθούμε το αρχοντικό νησί του Ανατολικού Αιγαίου και θα το εξερευνήσουμε από άκρη σε άκρη. Θα δούμε την πρωτεύουσα του νησιού, την πανέμορφη Μήθυμνα, την παραμυθένια σκάλα Συκαμινιάς, την ιερά μονή ταξιαρχών, το απολιθωμένο δάσος, το γραφικό Πλωμάρι με το διάσημο ούζο Μυτιλήνης και πολλά ακόμα μαγευτικά μέρη σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας! Happy Traveller στη Λέσβο!