Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου & Κυριακή του Πάσχα

Happy Traveller - Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου & Κυριακή του Πάσχα

10 Απριλίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Μεγάλο Σάββατο, 15 Απριλίου, στη 13:00 ο Ευτύχης Μπλέτσας παρουσιάζει το τρίτο μέρος από την περιήγησή του στην Κούβα. Ολοκληρώνει την κρουαζιέρα του στην Καραϊβική και επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Κούβας την Αβάνα για να την εξερευνήσει λίγο παραπάνω. Θα πάει στην μεγαλύτερη κλειστή αγορά της πόλης και στο πανέμορφο ιστορικό κάστρο στην απέναντι πλευρά του λιμανιού. Θα πάει βόλτα με αυτοκίνητο αντίκα, θα απολαύσει ένα βραδινό Κουβανέζικο show, και θα γνωρίσει λίγα παραπάνω πράγματα για τα πιο παραδοσιακά προϊόντα της Κούβας. 

 

Την Κυριακή του Πάσχα στις 11:15 ο Ευτύχης συνεχίζει το ταξίδι του στο Ισραήλ και το οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους και τα Ιεροσόλυμα. Ένα πασχαλινό επεισόδιο στη γη που γεννήθηκε, βαφτίστηκε, περπάτησε, σταυρώθηκε και αναστήθηκε ο Ιησούς Χριστός.