Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024


"HAPPY TRAVELLER" ME TON EYTYXH ΜΠΛΕΤΣΑ - ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8 ΚΑΙ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

"HAPPY TRAVELLER" ME TON EYTYXH ΜΠΛΕΤΣΑ - ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8 ΚΑΙ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

3 Ιουλίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 10:15 ένα σούπερ εκδρομικό, φυσιολατρικό και πολύ ξεχωριστό επεισόδιο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας! Happy Traveller στα Ζαγοροχώρια, μαζί με τον Ηρακλή! Θα δούμε τα πανέμορφα χωριά του Ζαγορίου, θα κάνουμε Rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη, θα φτάσουμε μέχρι της πηγές του, θα περπατήσουμε στο φαράγγι του Βίκου, θα ανεβούμε το όρος Τύμφη, θα πάμε στο καταφύγιο της Αστράκας και θα φτάσουμε μέχρι την μαγευτική Δρακόλιμνη! Απίθανο επεισόδιο γεμάτο ενέργεια, περιπέτεια, φύση πανέμορφα τοπία! 
 
Την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 11:15 ένα διαφορετικό υπερ-καλοκαιρινό Happy Traveller. Θα πάμε μια ειδυλλιακή κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το πλοίο Celestyal Crystal και θα χορτάσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα των Ελληνικών νησιών. 10 διαφορετικοί προορισμοί στο πιο απίθανο καλοκαιρινό επεισόδιο που κάναμε ποτέ! Μύκονος, Ιος, Σαντορίνη, Σάμος, Κως, Μήλος, Σύρος, Τσεσμέ (Σμύρνη) και Κουσάντασι (Έφεσος)! Όλα σε ένα φανταστικό Καλοκαιρινό επεισόδιο!