Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Η ώρα της αλήθειας για τις βουλευτικές εκλογές Κυριακή 22 Μάιου 2016

Η ώρα της αλήθειας για τις βουλευτικές εκλογές Κυριακή 22 Μάιου 2016

11 Μαΐου 2016

Η ώρα της αλήθειας για τις βουλευτικές εκλογές
Κυριακή 22 Μάιου 2016 
 
ΣΙΓΜΑ ΚΑΛΠΗ 2016 LIVE. Μια μαραθώνια εκπομπή με αναλυτικά δελτία ειδήσεων, απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ από τα επιτελεία των κομμάτων και των υποψηφίων σε όλες τις πόλεις, καλεσμένους στο στούντιο, δηλώσεις, ανταποκρίσεις και όλη την εκλογική δραστηριότητα. Από τις 17:30 ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μαζί με τον Νικήτα Κυριάκου και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων μεταφέροντας τον παλμό των εκλογών, τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες τις αντιδράσεις. Στις 18:00 ακριβώς το πιο έγκυρο exit poll κάλπης. Μάθετε πρώτοι ποιοι εκλέγονται, πως διαμορφώνεται η νέα βουλή και πως εξελίσσεται η μάχη του σταυρού των υποψήφιων βουλευτών. Μαζί μας στο στούντιο ο εκλογικός αναλυτής Κώστας Παναγόπουλος μαζί με τον Δρ. Νάσιο Ορεινό, ανακοινώνουν, αναλύουν και σχολιάζουν τα αποτελέσματα του exit poll. 
 
Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE παρακολουθούν και μεταδίδουν την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό σε παράλληλη μετάδοση με τη ροή των αποτελεσμάτων! Τολμηρές τοποθετήσεις και αναλύσεις από πολιτικούς σχολιαστές και ακαδημαϊκούς. Εκπρόσωποι κομμάτων και υποψήφιοι καταθέτουν τις δικές τους απόψεις και σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις της ημέρας. 
 
ΣΙΓΜΑ ΚΑΛΠΗ 2016 Live. Η ώρα της αλήθειας για τις βουλευτικές εκλογές. Κυριακή 22 Μαΐου στις 17:30.
 
 
Την Κυριακή 22 Μαΐου, οι εκλογές είναι ΣΙΓΜΑ:
 
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Από τις 07:00 – 10:00 το πρωί οι Ανδρέας Δημητρόπουλος και Γωγώ Αλεξανδρινού βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων, την ώρα που συμβαίνουν.   
Στη 13:00 Sigma Κάλπη Live – αναλυτικό δελτίο ειδήσεων διάρκειας μίας ώρας με τη Γωγώ Αλεξανδρινού 
Στις 17:30 – Έναρξη μαραθώνιας εκπομπής με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και τον Νικήτα Κυριάκου 
Exit poll κάλπης ακριβώς στις 18:00
Μάθετε πρώτοι ποιοι εκλέγονται, ποιες είναι οι πρώτες αντιδράσεις από τα επιτελεία, τους εκλεγμένους και τα κόμματα και πόσοι γύρισαν την πλάτη στις εκλογές
Τολμηρές αναλύσεις και σχόλια από τους Κώστα Παναγόπουλο και Νάσιο Ορεινό
Συνεχής ροή αποτελεσμάτων
Απευθείας συνδέσεις με όλα τα επιτελεία, τα κόμματα και το Υπουργείο Εσωτερικών
Το διακύβευμα της επόμενης μέρας. Πως διαμορφώνονται οι συμμαχίες εντός και εκτός βουλής.