Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Γεύσεις στη Φύση 13/02

Γεύσεις στη Φύση 13/02

8 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΡΙΣΚΑ
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 
 
 
Τα απογεύματα του Σαββάτου μας γεμίζουν με πλούσιες γεύσεις και πολύτιμες γνώσεις με την υπογραφή του chef-culinary expert Βαγγέλη Δρίσκα! 
 
Στο 7ο επεισόδιο «Γεύσεις στη Φύση» που θα μεταδοθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 17:00, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ταξιδεύει γευστικά στη Μεσόγειο και δημιουργεί πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, δίνοντας μοναδικές λύσεις στο καθημερινό μας μαγείρεμα. Η εκπομπή ξεκινά με μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους: “Ζαμπονοτυρόπιτα μαργαρίτα”, με την πιο αφράτη ζύμη που φτιάχνεται με υλικά έκπληξη. Ακολουθούν τα πιο εύκολα και ευρηματικά Kανελόνια με κολοκυθάκια και ένα ξεχωριστό ελληνικό τυρί. Ο Βαγγέλης συνεχίζει τα μαγειρέματα με ένα διαφορετικό Στιφάδο με κοτόπουλο και το συνοδεύει με ένα απίθανα αρωματικό κουσκούς. Στην ώρα του γλυκού ετοιμαστείτε για την πιο ενδιαφέρουσα παραλλαγή του κλασσικού Carrot Cake. Ο Βαγγέλης το μετατρέπει σε τούρτα και το ενισχύει με αρώματα ανατολής. 
 
Και αυτό το Σάββατο, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα. 
 
Η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, κάθε Σάββατο απόγευμα στο ΣΙΓΜΑ!