Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Celebrity Travel - Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Celebrity Travel - Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

19 Ιουνίου 2017

Θα ζήσουμε ασυνήθιστες εμπειρίες κι ενδιαφέρουσες περιπέτειες που δεν μπορούμε να βρούμε στους κλασικούς τουριστικούς οδηγούς. Κάθε εβδομάδα με έναν νέο καλεσμένο ανακαλύπτουμε τα μυστικά κάθε πόλης, δοκιμάζουμε και κρίνουμε την τοπική κουζίνα, ψωνίζουμε στις αγορές και συλλέγουμε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα χρειαστούν όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν. Το Celebrity Travel θα μας ταξιδέψει στις πιο όμορφες πόλεις όλου του κόσμου.

 

Tο Σάββατο 24 Ιουνίου στις 16:00, ο Mr.Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στη Μόσχα παρέα με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη σε μια εκπομπή που θα προβληθεί σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στη ρωσική πρωτεύουσα με το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών. Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης μαθαίνουν ρωσικά και ζουν την Πρωτομαγιά στην Κόκκινη Πλατεία. Με οδηγό το "Celebrity Travel" ανακαλύπτουν τα μυστικά της Μόσχας, ζουν το ρυθμό της πόλης και ξεπερνούν τους φόβους τους. Ένα ταξίδι με πολλή μουσική, τραγούδι, χορό και εκπλήξεις. Πώς είναι μια παράσταση με γάτες ηθοποιούς; Πώς είναι ένα πικ-νικ στο Gorky Park, το μεγαλύτερο πάρκο της Μόσχας; Οι δυο ηθοποιοί αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της καλλιτεχνικής τους πορείας, αλλά και πώς γνωρίστηκαν. Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη... την Τετάρτη 10/05.

 

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 17:00 το ταξίδι στη Μόσχα συνεχίζεται. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο Νίκος Κοκλώνης με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη ταξιδεύουν στο διάστημα και τον διαστημικό σταθμό MIR και βουτάνε στο Υπόγειο Μουσείο Τέχνης του ΜΕΤΡΟ της Μόσχας. Μπαίνουν στα άδυτα του ιστορικού θεάτρου Μπολσόι όπου η Σμαράγδα Καρύδη δοκιμάζεται στο μπαλέτο και συναντούν τον διάσημο χορευτή και χορογράφο Μιχαήλ Λαβρόφσκι. Ακόμη, οι τρεις τους κάνουν γευσιγνωσία βότκας και ο Θοδωρής Αθερίδης ζει τη μοναδική εμπειρία του ρωσικού banya. Η Σμαράγδα Καρύδη όμως κάτι… μαγειρεύει στη Μόσχα.