Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


23 Χρόνια και… we feel good!

23 Χρόνια και… we feel good!

3 Απριλίου 2018

Ήταν Δευτέρα 3 Απριλίου του 1995, ώρα 17:30. Ήταν η μέρα που ακούστηκε για πρώτη φορά το I feel good και το ΣΙΓΜΑ εξέπεμψε, εδραιώνοντας τόσο τη θέση του στον τηλεοπτικό χάρτη όσο και το ότι αποτέλεσε ουσιαστικά το πρώτο κανάλι που άνοιξε τον δρόμο για την ιδιωτική τηλεόραση.

Πρωταρχικός στόχος του καναλιού ήταν η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την ανάπτυξη και εξέλιξη των κυπριακών παραγωγών και έτσι, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το ΣΙΓΜΑ αποτέλεσε «φυτώριο» για νέους ηθοποιούς και σεναριογράφους, δημιουργώντας, στηρίζοντας και προωθώντας κωμικές και δραματικές σειρές με κυπριακό χαρακτήρα και με γνώμονα πάντα τις απαιτήσεις των τηλεθεατών του.

23 χρόνια μετά και we are still feeling good!

Πραγματικά, το ΣΙΓΜΑ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται… καλά! Γιατί με σκληρή δουλειά, με αγάπη και επαγγελματισμό κατάφερε να ξανακερδίσει το στοίχημα και να κατακτήσει την κορυφή. Με πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, κεντρικό πυλώνα το Δελτίο Ειδήσεων «Τομές στα γεγονότα» και φυσικά τη στρατηγική συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ Ελλάδος, το πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ κατάφερε φέτος να καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού, μα πάνω απ’ όλα να διατηρήσει τις αρχές του, αυτές που το ανέδειξαν και συνεχίζουν να αναδεικνύουν καθημερινά!  

Αυτό που θέλεις να ζεις!

Αυτό ήταν το σλόγκαν της φετινής τηλεοπτικής περιόδου. Γιατί στο ΣΙΓΜΑ βρίσκονται οι στιγμές που θέλουμε να ζούμε. Και τις ζούμε με τους ανθρώπους που εργάζονται για το ΣΙΓΜΑ. Για όλους εμάς μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που ήταν και είναι οι στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας.

Πολλά έχουν αλλάξει στο τηλεοπτικό τοπίο. Ένα, όμως, έμεινε ίδιο. Η δέσμευση του ΣΙΓΜΑ να προσφέρει στους τηλεθεατές ένα πολυσύνθετο πρόγραμμα, βασισμένο στους κεντρικούς πυλώνες της ουσιαστικής ψυχαγωγίας, της αξιόπιστης ενημέρωσης και της εκπαίδευσης του κοινού με πρωτοποριακές επιλογές.

Σήμερα γίναμε 23 χρόνων, 23 χρόνια γεμάτα εικόνες, λόγο, ανθρώπους, κάμερες, φώτα, εκλογές, στιγμές, ειδήσεις, γέλιο, έρωτα, αδρεναλίνη, μόδα, ομορφιά, παιχνίδι… 23 χρόνια γεμάτα ΣΙΓΜΑ! Και συνεχίζουμε…