Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

5 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 11:45

 

 

 

Ο Νικήτας Κυριάκου και η εκπομπή «ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» δίνει τη μάχη της ενημέρωσης για 7η συνεχή χρονιά. Καθημερινά στις 11:45 η δημοσιογραφική ομάδα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE σας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο, δίνοντας σας με εγκυρότητα και υπευθυνότητα την ειδησεογραφία όλης της ημέρας.

 

Οι εξελίξεις που έρχονται αναμένονται ραγδαίες και καταιγιστικές σε πολλά επίπεδα. Κυπριακό και οικονομία θα στιγματίσουν και φέτος την επικαιρότητα. Οι πολίτες θα βρεθούν ενώπιον διλημμάτων που ο Νικήτας Κυριάκου και η δημοσιογραφική του ομάδα θα προσπαθήσουν να απαντήσουν έτσι ώστε να ενημερώσουν αντικειμενικά και αμερόληπτα τον Κύπριο πολίτη.

 

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. Εκτενής ενημέρωση, αναλυτικά ρεπορτάζ, τα μεγάλα γεγονότα, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στο στούντιο δίνουν τις δικές τους απαντήσεις. Ειδήσεις, σχόλια και ζωντανές ανταποκρίσεις από το ειδησεογραφικό τμήμα που μεταφέρει άμεσα ό, τι γίνεται στην Κύπρο και στον κόσμο με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων και του διαδικτύου για έγκυρη, γρήγορη και άμεση ενημέρωση!

 

Το επίσημο fan page για το "Μεσημέρι και Κάτι" εδώ 

 

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

Από Δευτέρα 31 Αυγούστου και καθημερινά στις 11:45