Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024


Μια καμαριέρα στο Μανχάταν

Μια καμαριέρα στο Μανχάταν

18 Μαΐου 2015

Ξεκίνησε με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Οι δυσκολίες της ζωής οδήγησαν τη Μαρίσα στο Μανχάταν. Μια τυχαία συνάντηση άλλαξε τη ζωή της για πάντα! 

Μια νέα τηλενουβέλα που γνώρισε τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό (μέσο μερίδιο τηλεθεατών 1.6 εκατομμύρια, με το τελευταίο επεισόδιο να φτάνει τους 2.1 τηλεθεατές) έρχεται στο ΣΙΓΜΑ, αντικαθιστώντας την τηλενουβέλα «ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ» που ολοκληρώνει την προβολή της την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015. Η τηλενουβέλα «ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ» (Ισπανικός τίτλος UNA MAID EN MANHATTAN) της Telemundo Studios Miami είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία “MAID IN MANHATTAN” της Columbia Pictures στην οποία πρωταγωνιστούσε η Jennifer Lopez και ο Ralph Fiennes.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Η Marisa Lujan είναι μια νεαρή Μεξικάνα, η οποία διευθύνει ένα ξενοδοχείο σε μια μικρή πόλη του Μεξικού. Όταν το καρτέλ των ναρκωτικών καταλαμβάνει το ξενοδοχείο, η Marisa αποφασίζει να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να παντρευτεί τον Victor, τον πατέρα του 10-χρονου γιου της, του Lalo, και με τον τρόπο αυτό να αποκτήσει νόμιμα χαρτιά. Μετά από μια σύντομη διαμονή στο Λος Άντζελες, μετακομίζει στο Μανχάταν και βρίσκει δουλειά ως καμαριέρα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Εκεί, συναντά τον Cristobal Parker, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, γιο γερουσιαστή και πλούσιο κληρονόμο, ο οποίος πιστεύει ότι η Marisa είναι πελάτισσα του ξενοδοχείου. Ο Cristobal, ερωτεύεται παράφορα την Marisa και το ίδιο κι εκείνη.

Ωστόσο, η Sara μισεί τη Marisa και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να καταστρέψει τη σχέση της με τον Cristobal.

Ηθοποιοί:Litzy (Marisa Luján Villa), Eugenio Siller (Cristóbal Parker Salas), Vanessa Villela (Sara Montero), Jorge Eduardo García (Eduardo 'Lalo' Mendoza Luján), Marisela González (Calixta Meléndez), Paulo César Quevedo (Víctor Mendoza), Tina Romero (Carmen Moreno 'La Nana')
 

 

ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ

ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ –ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 17:50